ProfilesPXT

46% novo zaposlenih se v 18 mesecih izkaže za napačne. Za75% povečate možnost prave izbire z metodologijo Profiles.
1. Nudimo vam pomoč v zaposlitvenem postopku pri zaposliti pravih ljudi na pravo delovno mesto z uporabo orodja „ProfilesPXT“. (link orodja Profiles)

Pristop:
Pri svojem delu uporabljamo svoje dolgoletne izkušnje na področju zaposlovanja in selekcije kadrov v velikem mednarodnem podjetju ter orodja organizacije Profiles International, ki je vodilno podjetje v svetu na področju zagotavljanja inovativnih rešitev za selekcijo in razvoj kadrov. Z orodjem „Profiles PXT“:
– Izmerimo celotno posameznikovo osebnost, dobili boste vpogled v kandidatov stil razmišljanja, vzorce obnašanja in poklicne interese
– Povečali boste kakovost selekcijskega postopka, kajti je edino orodje, ki daje napotke za selekcijski postopek glede potrebnih vprašanja in potrebnega osredotočenja na posamezne aspekte osebnosti.
– Povečali boste kakovost in hitrost uvajanja v delo, kajti orodje daje napotke vodji, na kakšen način ravnati z bodočim zaposlenim, da bo čim prej sposoben za samostojno delo.
– Zaposlili boste pravega človeka na pravo mesto, kajti orodje v natančno v odstotkih pokaže kandidatovo ujemanje z delovnim mestom.